COPYRIGHT NICOLE ALBÆK © 2018 - cvr. 34551417 - Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa - 60142322 - info@nicolealbaek.dk - HANDELSBETINGELSER 

Få svar på spørgsmål som…

Hvordan får jeg løst et problem i mit parforhold, hvor jeg føler  jeg ingen vegne kommer, uanset hvad jeg prøver. Hvordan håndterer jeg et brud, uden at føle jeg falder helt fra hinanden? Hvordan får jeg hans kærlighed, opmærksomhed og  anerkendelse, uden at knokle for det og føle mig needy.   Hvordan slipper jeg af med følelsen af at blive afvist når han ikke  giver med det jeg længes efter.   Hvordan slipper jeg for skænderier og bebrejdelser Hvordan finder jeg en mand der vil behandle mig som sin  dronning. Hvordan slipper jeg for at side fast i et smertfuldt on/off forhold,  når jeg ikke føler jeg kan leve uden ham. Er min kæreste narcissist? Hvordan kan jeg være sikker?
Afklarende samtale på 20-30 min.     Klik her for at bestille
Jeg giver 30 min gratis rådgivning og afklaring i telefonen, til dig som jeg ikke har talt med før…   Sådan skriver Maria om sin afklarende samtale på Facebook: En gratis afklarende samtale gjorde en forskel - hvor de rigtige spørgsmål blev stillet - efterfulgt af tre fantastisk samtaler der har gjort en kæmpe forskel - og konkrete opgave og anbefaling af litteratur og til slut en telefonsamtale der var prikken over iét - Nicole fik mine øjne op for ikke at stå second best men, at stå enestående. Du fik mine øjne op for en selvkærlig og positiv tilgang til mig selv og livet. Tak Nicole - fordi du er dig - kan kun give dig de varmeste anbefalinger med  vejen. Maria Hoé Jørgensen Se flere kunde udtalelser her På 30 min får du: Overblik og klarhed, så du ved hvad der er på spil og hvad du kan arbejde videre med, for at ændre din situation. En lækker følelse af lettelse og håb, over at dit problem er til at løse. En selvkærlig følelse af at du endelig gør noget godt for dig selv, ved at tage hånd om dit problem. Afklaret om jeg er den rette til at hjælpe dig via et kursus eller et 1:1 forløb Din Samtale varer i ca. 20-30 min. Bestil din afklarende samtale her: OBS OBS OBS:  Vær opmærksom på at tilbudet om en Gratis samtale, kun gælder for dig hvis du er kvinde og vi ikke har talt 1:1 sammen før. Sådan her foregår det: Når du klikker på knappen, åbner der sig en formular som du udfylder med navn og mail, og derpå lander der en mail i din indbox med et link til online booking.
Jeg giver 30 min gratis rådgivning og afklaring i telefonen, til dig som jeg ikke har talt med før…   Sådan skriver Maria om sin afklarende samtale på Facebook: En gratis afklarende samtale gjorde en forskel - hvor de rigtige spørgsmål blev stillet - efterfulgt af tre fantastisk samtaler der har gjort en kæmpe forskel - og konkrete opgave og anbefaling af litteratur og til slut en telefonsamtale der var prikken over iét - Nicole fik mine øjne op for ikke at stå second best men, at stå enestående. Du fik mine øjne op for en selvkærlig og positiv tilgang til mig selv og livet. Tak Nicole - fordi du er dig - kan kun give dig de varmeste anbefalinger med på vejen. Maria Hoé Jørgensen Se flere kunde udtalelser her På 30 min får du: Overblik og klarhed, så du ved hvad der er på spil og hvad du kan arbejde videre med, for at ændre din situation. En lækker følelse af lettelse og håb,  over at dit problem er til at løse. En selvkærlig følelse af at du endelig gør noget godt for dig selv, ved at tage hånd om dit problem. Afklaret om jeg er den rette til at hjælpe dig via et kursus eller et 1:1 forløb Din Samtale varer i ca. 20-30 min. Bestil din afklarende samtale her: OBS OBS OBS: Vær opmærksom på at tilbudet om en Gratis samtale, kun gælder for dig hvis du er kvinde og vi ikke har talt 1:1 sammen før. Sådan her foregår det: Når du klikker på knappen, åbner der sig en formular som du udfylder med navn og mail, og derpå lander der en mail i din indbox med et link til online booking.  
NICOLE ALBÆK © 2017 I CVR. 35551417 I 

Få svar på spørgsmål

som…

Hvordan får jeg løst et problem i mit  parforhold, hvor jeg føler jeg ingen vegne kommer, uanset hvad jeg prøver. Hvordan håndterer jeg et brud, uden at føle jeg falder helt fra hinanden? Hvordan får jeg hans kærlighed,  opmærksomhed og anerkendelse,  uden at knokle for det og føle mig  needy.   Hvordan slipper jeg af med følelsen  af at blive afvist når han ikke giver med det jeg længes efter.   Hvordan slipper jeg for skænderier  og bebrejdelser Hvordan finder jeg en mand der vil  behandle mig som sin dronning. Hvordan slipper jeg for at side fast i  et smertfuldt on/off forhold, når jeg ikke føler jeg kan leve uden ham. Er min kæreste narcissist? Hvordan  kan jeg være sikker?
Afklarende samtale på  20-30 min.    >>> Klik her for at bestille