Jeg ser det er ham, der hyrer mig som mentor.
Og min første tanke er, hvad har gjort forkert, ringer han nu for at sige at han ikke vil bruge mig mere… 
Jeg har mest lyst til ikke at tage telefonen… Lave en struds, og bare ignorere opkaldet. Men noget i mig, nok den mest voksne del af mig, vælger at gribe telefonen og jeg hører mig selv sige mit navn med en glad stemme. 

I den anden ende svarer en lige så glad stemme, og samtalen bliver selvfølgelig slet ikke af den karakter, jeg først troede på. 

Nej samtalen handler om opsætning af ny mailboks, så jeg kan modtage sikker mail, der må indeholde cpr nr. på de borgere jeg samarbejder med. 

Jeg hopper lige et par mdr tilbage

Jeg fik tilbudt en mentoropgave, som jeg faktisk mærkede at jeg havde modstand på, men jeg valgte at sige ja tak alligevel. Og så fik jeg ikke handlet på det. 
Da jeg endelig handlede på det, drillede min mail box, så mailen landede i udbakke og kom aldrig frem til sagsbehandleren, der klart blev irriterede og ønskede en anden mentor.

Jeg blev fyldt med skyld, og også flov over at jeg faktisk jo godt havde mærket modstanden, uden at handle på den, og også over at sætte min kunde i dårligt lys pga. min mangel tanke. Og med det in mente, tog jeg telefonen i dag 

I stedet for bebrejdelse og afvisning, blev det faktisk til en snak om mere arbejde hvor jeg beskrev min målgruppe, hvor jeg er i flow, mulighed for at blive købt til at undervise, og vi kom også ind på Øvre begrænsninger, som gav så meget mening i lige den kontekst. 

Jeg ramte jo min øvre begrænsning allerede da jeg sagde ja til en opgave jeg ikke havde lyst til. 
Min grundtanke var, jeg hellere måtte sige ja, for ikke at blive en byrde for min kunde, og jeg måtte tage hvad jeg kunne få, her underspillede jeg mig selv. 

Og da telefonen så ringede så satte min ØB ind, med at der var noget galt med mig, grimme dumme mig. 
Heldigvis var der en voksen tilstede, i mig, som lige tog over, og var klar til 100% ansvar.

Sikke en herlig læring og indsigt 


Det brager virkelig ind med eksempler på Øvre Begrænsning for tiden, både mine egne og andres. 
Jeg er glad for at der var en voksen her i dag, for ellers havde jeg nok lavet det jeg kalder en struds, og undgået telefonen i noget tid… Sikke noget rod det ku være blevet til..


Skøn herlig sommerdag til dig 🙂 

Nicole 


Psst… 
3. September starter det næste Lær at leve selvkærligt, forløb, og der, går vi i dybden med en masse lækkert guf, der styrker dig på den meste lækre og selvkærlige måde. Bla. ser vi på Grænser og Øvre Begrænsninger… 

Læs alt om indholdet og hvad du får med dig lige her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *