Mange af os kender til at være bange for at vi ikke er gode nok, ikke elsket nok, ikke trygge nok, ikke perfekte nok, ikke har penge nok, ikke tid nok, ikke kærlighed nok, ikke arbejde nok, ikke specielle og ønskede nok osv. 

Vi lever ofte ubevidste i et liv hvor vi frygter at der ikke er nok, og vi leder efter nogen som vi kan give ansvaret for denne frygt.
Vi har et grundlæggende behov for kærlighed og samhørrighed, og vores fygt er at blive såret, forladt og afvist, for vi ved at når kærlighed og samhørrighed mangler i vores liv, så lider vi. 

Vores respons på dette, er at vi beskytte os selv bag ved et skjold af, selvkritik  og perfektionisme, og forsøger at finde dem der er ansvarlige for vores følelser. Ofte er det dem der vækker følelsen i os der får ansvaret.   
Vores overbevisning er at vi kan skåne os selv fra smerten med et forsvar der isolerer os fra at mærke afvisning og svigt. 

I videon herunder siger Brené Brown med en god portion humor og selvironi, at for at opnå en følelse af helhed, kærlighed og samhørighed, skal vi være villige til at få knust vores hjerte. Vi kan ikke opleve at være hele og modtagelige for kærligheden, hvis vi skjuler os bag ved et skjold af frygt og mulige bebrejdelser. 
Vil vi elske og elskes må vi have tillid til det åbne hjerte 

Giv dig selv en pause på 20 min til at se den her rigtig skønne video med et rigtig vigtigt indhold 🙂 

For at mærke kærlighedens boblende varme i vores liv, må vi være villige til at blive såret.

Og det gælder i alle de relationer hvor kærligheden bor.

Om det er blandt venner, familie, børn, og kærester.

Så snart vi åbner hjertet, risikerer vi at blive såret, vi risikerer afvisning og at blive forladt.
Vil vi have et liv med kærlighed, må vi være villige til smerten. Alternativt kan vi lukke vores hjerte, og passe på det i stille ensomhed og istedet for få længsel og frygtens smerte.

For nogen er det mere trygt.

For nogen giver det en følelse af kontrol.


Hvordan er det for dig?

Er du villig til at være sårbar for at danse med kærligheden? 

Har du lyst til at lære hvordan du håndterer din sårbarhed så du ikke tror du skal dø af den, eller skynde dig at lukke dit hjerte? 


Har du lyst til at opleve balance i dit liv mellem kærlighed og sårbarhed? Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.


Jeg er klar til at drysse en smule viden, en smule tillid og en smule mod hen over dit hjerte, så du tør overgive dig til det, og få lov til at mærke kærligheden overvælde dig med sine bobler af lykke og magi. 


0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *