Hvis du nogensinde har prøvet at bekymre dig, så kender du måske det her?

De fleste af vores bekymringer handler om noget vi forestiller os vil ske.

Og det vil sige at vi er i gang med at digte en historie indeni. En historie der helt kan overtage vores tanker og følelser og fylde dem med frygt. Vi kan ende med søvnløse nætter, træthed og udbrændthed.

Fordi vi godt kan li følelsen af at have kontrol, så har vi ofte fokus på, at det værste kan ske. Kun for at være forberedt og opleve kontrol, så vi kan forsvare os mod den mulige smerte.

Når vi så tror på historien, går vi igang med at finde beviserne på den, og på den måde skaber vi det vi ønsker at undgå.

Problemet med lige den strategi er, at den dræner os for kræfter og glæde.

Den stresser os. Den gør os vrede. Den gør os triste.

Sådan et mønster, kan komme til at fylde så meget i vores liv, så vi mister glæden og troen på livets skønhed.

Hvad nu hvis…… jeg mister mit job, han forlader mig, bilen går i stykker, der sker mit barn noget, der ikke er penge nok, Jeg når ikke det jeg burde og skulle og og og….

 
Med sådanne evige historier inden i, er det svært at føle tilfredshed, balance, kærlighed og ro.
Det er sådan vi skaber vores egen oplevelse af verden. Verden bliver et spejlbillede af vores tanker og overbevisninger.
Og for at slå en krølle oveni, så er det sådan at det vi har fokus på, skaber vi mere af. Og for dælen da, det er jo det vi så ihærdigt forsøger at forsvare os i mod, så det giver ingen reel mening.
 
Den gode nyhed er, at der er helt enkle løsninger på det. Det lyder banalt, og det kræver rigtig meget træning i starten, og måske støtte fra veninder, kæresten, eller endda en coach/mentor som mig.
 
Det handler om at tage ansvar for sit liv 
Dit fokus, dine tanker, dine overbevisninger og følelser, er dit ansvar. 
Øv dig i at holde fokus på det du ønsker at have mere af. Og se efter beviserne for hvor du allerede har det, i dit liv
For tro mig, beviserne er der. Intet har kun én sandhed.
Når du holder dit fokus på dit ønske, dit henimod ønske, vil du skabe mere af det. Især hvis du også finder beviserne. Og det vil ændre dine tanker og følelser.
 
Hav tålmodighed, det tager tid at ændre et gammelt mønster, men giv ikke op….!!
 
Når du oplever noget trælst, så er det vigtigt at forstå, at dette er livet der tilbyder dig udvikling og vækst. Det er den kontrast, der skaber dit ønske om noget andet. Og når du kan ønske det så kan du også få det. 
Og måden du lukker det ind i dit liv på, er ved at holde fokus på dit ønske og tro på at du må få det opfyldt. Og hvis du oplever en begrænsning i din tro, så undersøg hvilken overbevisning der ligger og blokerer. Når du gør dette, tager dit ansvar, så klarer livet sit. 
Dette er loven om tiltrækning, i enkle vendinger.
 
Sidder du nu, med tanken, ja ja, det lyder sgi lidt for lyserødt, Så inviterer jeg dig med på en lille historie eller to fra mit liv.
 
Min datter ønskede sig brændende en hest. Hun var slet ikke i tvivl om at hun ville få den, men hun vidste ikke hvordan og hvornår.
Da vi så for to år siden luftede tanken højt til en af mine bekendte, gik der tre uger, og så stod hesten i vores stald.
Og den kostede os ikke en rød reje.
En 7 år gammel, fuldkommen sund og rask hest, med et skønt sjovt temperament.
Min datter lukkede den bare ind i sin oplevelse af livet. Hun drømte, fantaserede og forstilt sig det
 
 
 
 
 
 
Du får en historie mere
Vinter 2014 valgte jeg at opsige mit lejemål, fordi huset vi boede i var i for ringe tilstand.
Jeg sagde op uden at have fundet et nyt sted. Jeg vidste dog hvad jeg ville bo i.
Det skulle være stort, ligge tæt på havet, have store vinduer og højt til loftet.
Jeg kunne se det for mig. Rundt omkring mig blev familien bekymret, men jeg vidste at jeg ville få det helt rette sted at bo i.
Og en mdr før mit lejemål udløb, fik jeg ud af det blå tilbudt at bo på Østergård. 320 m2 bolig, med plads til mit firma, og heste. 1 km fra havet.
Jeg lukkede det jeg ville have ind i mit liv og skabte det som en oplevelse. Lige som jeg gjorde med min økonomi og min skønne kæreste. Og lige som for alle andre, det jeg har fokus på skaber jeg mere af, på godt og ondt.
 
 
Loven virker på godt og ondt
Må jeg invitere dig til at undersøge hvor i dit liv, du har lukket noget ind, som du ønskede dig, og hvor det bare gik let med at få det? 
Hvor du ingen tvivl følte? Jeg er sikker på du har sådanne oplevelser også. Og jeg er sikker på at du har rigtig mange eksempler på hvor du havde fokus på det du ikke ønskede og også fik mere af det.
 
 
Denne her lov om tiltrækning virker, om du vil det eller ej 🙂
Hvorfor så ikke lære at bruge den, så den virker for dig også.
 
Kærligst Nicole
 
 
 
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *