Jeg er mor til en skøn teenager datter på 16 år.
Hun har lige den alder hvor hun stadig tror på at hun uden tvivl fortjener det bedste. Og ja det gør hun, men hun har også alderen hvor hun skal til at lære, at nu er det hende der må tjene pengene til de nye uundværelige Dr. Martin støvler til den nette pris a 1200 kr.
Så hun har søgt job nu…

I vores samtale om dette emne fortalte jeg hende om de tanker jeg har gjort mig. Jeg fortalte hende at det er nemt at ønske, og nemt når vi bare får det betalt af en andens pengepung, uden at vi har gjort os tanker om, hvor vigtig det vi ønsker os, egentlig er for os.
Jeg delte mit synspunkt med hende om, at jeg denne gang ikke ville betale for disse støvler, fordi det var nu, hun kunne profitere af at gøre sig den erfaring at træffe et valg ud fra hendes egen pengepung. Dvs hun skulle selv tjene pengene til støvlerne, og dernæst mærke efter om hun selv var villig til at betale for dem og give sig selv dem.

Jeg har ofte haft lyst til at give  coaching sessions væk til dem der bare ikke har råd, og har også gjort det. Det samme har jeg gjort med workshops.
Det forunderlige er, at jeg også ofte har oplevet at mange af disse deltagere udeblev modsat dem der betalte.

Betyder det at når vi giver os selv noget dyrebart, så sætter vi større pris på det end hvis vi får det forærende?
Ikke altid, men oftest er det sådan.
Tanken går godt i tråd med at give sig selv værdi nok.
Når jeg har klienter, så ved jeg at de har brugt tid og tanker på at mærke efter, vurdere og prioritere deres tid, deres penge og deres energi.
Det betyder at de comitter sig til den proces vi sammen sætter i gang, og det betyder at de har en stor mulighed for at nå deres mål, og for at forbedre, og forandre det de kom for.

For mig som coach er det guld værd at sidde med klienter der virkelig indefra mærker deres ønske om forandring. Det er betyder at vi sammen kan skabe en rigtig god mulighed for at det vil lykkedes klienten at nå sit mål, og det er da guld værd. Det betyder at min klient får fuld valuta for sin investering af både tid penge og energi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *