5 Kerne værdier der kan forandre dit forhold til dig selv

 

 

Hvad er nu det for noget Nicole? 

5 værdier som skal være i balance, for ellers kan jeg ikke få mit kærligheds liv til at fungere?

Er det nu helt sandt? 


Altså jeg tror ikke på ultimative sandheder…

Men jeg tror at der findes nogle universelle love, som ser ud til at virke. 

Og derfor må jeg blankt erkende at jeg tror at det er sandt at der er disse 5 principper. Og at det er en kæmpe fordel at de er i balance. 

Jeg er dog sikker på, at der findes mange vej til Rom, og at den vej jeg har opdaget, blot er den jeg har testet og brugt, fordi jeg har fundet den, som den mest direkte og hurtigste vej. 

Når de her principper ikke er i balance, så er min erfaring altså bare, at der er rod og alt for mange udfordringer der bliver svære at løse, og at tiden går uden at “Rom” på nogen måde bliver synlig i det fjerne. Lad mig lige understrege det igen:

Det der bor inde i mig og i dig og i alle andre, bliver til den virkelighed vi hver især oplever. 

Og derfor er det jo ret vigtig at det der nu bor i os, er i balance. For så opleves min, din og vores hver isærs virkelighed, jo også i balance.Og nej, jeg påstår ikke at der ikke kommer udfordringer. 

(God help me, det ville også blive alt for kedeligt)Nej, det jeg påstår er, at måden, du og jeg takler vores udfordringer på, når vi er i balance, bliver en helt anden.

    • En måde der føles lettere
    • En måde der føles mindre modstands fyldt
    • En måde der får det hele til at gå lidt hurtigere
  • En måde der er blid og selvkærligOg jeg syntes efterhånden jeg har fået en hel del beviser på, at disse 5 grund principper bærer nøglen til et liv der flyder lettere især når det kommer til parforholdet´s nogen gange, svære dans, hvor vi filtres ind i hinandens indre dramaer. 

Så derfor har jeg siddet i dag, ude i solen, og lavet en video til dig, så du kan se hvad det er  for 5 principper jeg prædiker om.