fbpx

Kvinder der mister sig selv

Når kærlighed bliver til en ulykkelig kamp

Sidetal: 284

ISBN13: 9788794049757

Forlag: Forlaget Forfatterskabet.dk

Pris 299,00

inkl. forsendelse

Sendes med GLS med levering i den nærmest GLS Shop ift. din anførte adresse.

💡 Sendes kun i DK 

Lad mig fortælle dig lidt om hvad bogen kan hjælpe dig med…

Kvinder der mister sig selv, er skrevet for at give dig en forklaring, en løsning og et hvordan gør jeg det?

Min hensigt er at du som læser skal få en forklaring på hvad det er der har fået dig til at føle ulykkelig kærlighed, hjertesorger, og skabt al din tankemylder, og hvad det er der forhindrer dig i at finde en løsning på dit problem, så du kan føle dig lykkelig og tilpas.

Det gør jeg i Del 1 af bogen

Den fordyber sig i hvordan du som helt lille er blevet formet til senere at blive en kvinde der mister sig selv.
Du får igennem flere cases indblik i hvordan vi kommer til at sabotere os selv, uden at vi ved det.

Del 1 er ærlighedens time.

Det er her det kan gøre lidt nas at læse om sig selv, men det er også her du vil sidde med aha oplevelser og lettelse over at du nu kan se dig selv mere klart. Du forstår nu dig selv meget bedre. (Du vil også kunne se andre meget mere klar)

Men bare rolig…. for…

I Del 2 lysner det

Jeg kan huske alle de gange jeg har læst bogen i gennem i forbindelse med korrektur læsning, at når jeg kom til Del 2 og begyndte at læse, så blev jeg 10 tons lettere om hjertet, efter at have læst om alt det smertefulde i Del1
Selvom det er mig der har skrevet bogen, så kan det, at læse om Selvkærlighed og al den styrke der er i den energi, gøre mig let om hjertet og glad.

Del 2 er befriende.

Den del af bogen folder selvkærligheden ud så den bliver mere enkel at forstå og handle på.
Del 2 er løsningen og Kuren mod det jeg skriver om i Del 1.

I Del 3 får du så mine tips og øvelser til hvordan du kommer i gang med Del 2. 

Og jeg tror de fleste vil blive overrasket over hvor små disse skridt i virkeligheden er, og hvor stor indflydelse de får, når man tester dem over noget tid.

Det gode her er at man kan tage det tip eller den øvelser det tiltaler en aller mest. Der er ingen rækkefølge på selvkærlighed.

Nej, du starter der hvor du føler det er bedst for dig. Jeg stoler på at du med din intuition er fuldkommen i stand til at starte der hvor det vil få mest betydning for dig.

Dette siger dem der har læst bogen:

Jeg har mistet mig selv, selvom jeg lever med den sødeste og omsorgsfulde mand.

Bogen gav mig et noget af wake up call.

Jeg har nu forstået at jeg er følelsesmæssig afhængig, og det er noget jeg er opdraget til at være. Det mest skræmmende er at forstå at jeg har været ved at opdrage mine 2 døtre til også at miste sig selv.

Jeg har først lyttet til lydbogen, men har efterfølgende valgt at købe den fysiske bog også, så jeg kan slå op i den når jeg søger et svar.

Har hørt den på lyd men måtte også eje den fysiske bog

Hørte først bogen på saxo og var blæst bag over af at høre en bog om MIG.

Jeg følte bare at jeg også måtte eje den fysiske bog. Har siden brugt den til at slå op i og den er fuld af post-it´s fordi der er så mange afsnit jeg gerne hurtig vil kunne finde igen. Det er svært på en lydbog at huske hvor og hvornår man har hørt hvad.

Det som om den er skrevet om mig

Jeg har både lyttet til den men måtte også eje den fysiske udgave så jeg kan slå op i den. Den er fuld af bogmærker og noter.

Det er den bedste bog om emnet jeg har læst.

Jeg er overrasket over hvor let bogen er at læse for mig der normalt kun hører lydbøger

Jeg elsker den her bog og selvom jeg har svært ved at koncentrere mig om at læse, havde jeg svært ved at slippe den igen. Det er som om den er skrevet til mig. Bogen rammer skræmmende præcist mit problem og fik mig til at se hvor det er der går galt for mig.

Jeg har sjældent følt mig så godt taget i hånden og ført igennem genkendelighed og forklaringer og aha-oplevelser

Jeg har netop læst Nicoles bog “Kvinder der mister sig selv”.

For hver side mødes man, præcis hvor man er. Intet er irrelevant. Og dette, at Nicole af egen erfaring ved, hvad hun taler om – og ISÆR af egen erfaring ved, hvordan man kommer fri og ind i sjælefreden gør, at man vises vej.

Brugsanvisningen til dysfunktionelle forhold er alt for kompliceret at forstå. Jeg selv valgte hele tiden at tro, at det hvide var det rigtige, og det sorte noget misforstået, forklarligt eller tilgiveligt, man var nødt til at tage med for at få det dejlige. Men en dag stoppede jeg og forlod ‘hele pakken’. Også det gode.

Når Nicole taler om abstinenser og om gule zoner (hvor det gør ondt, men netop her udvikles man), giver situationen netop nu rigtig god mening. At indse er grundlaget for udvikling. Og det gør man ved at læse bogen. Man indser.

I et tempo man kan være med til.

Så: Klar anbefaling af bogen her fra mig. Jeg har for vane at sætte æselører ved de vigtige steder i en bog. Nicoles bog er helt tyk af æselører.

Det er mig og mit usunde forhold der er beskrevet i bogen

Jeg har fået lidt af et chok ved at læse bogen. Jeg har gået med den tro at det kun er mig der har det sådan, og så åbner jeg en bog og kan læse om mig selv og mit mareridt af et on off forhold.

Det er en vild oplevelse som har sat de små grå i gang inde i mig.

Jeg vil gerne takke dig, for at du har valgt at skrive en bog til alle os der har siddet i samme situation som dig.

Al den viden og erfaring var præcis det jeg havde brug for. Jeg har søgt og søgt lige præcis efter den indsigt du har givet mig i bogen.

Jeg har gået i Al-anon, har sponsor, været ved afhængighedsterapeut, psykolog men intet har kunnet give mig det din bog har givet mig.

Jeg takker af hele mit hjerte ❤️

Kan varmt anbefales!

Det er et fantastisk godt stykke litteratur du har skrevet 🙏❤️

Kan varmt anbefales!

Et fint, overskueligt, læsevenligt og dejligt direkte sprog der virkelig pirrer til ens følelser og dybe refleksioner – så du ikke bare læser, men tager IND, helt ind.

Tak Nicole! Du gør en stor forskel

Hvor er det bare sandt og hvor kan jeg genkende mig selv og min eks

Føj hvor gør det ondt. Hvor det rammer.

Den er hård.
God.
Nem at læse.
Nem at forstå.
Jeg skal ha læst den igen, for den er så sandt og rammende.
Og jeg får lyst til at kigge på “Den selvkærlige kur”

Jeg elsker din bog, Nicole Albæk

Jeg har hængt fast i offerrollen

Det er derfor først nu, at jeg er klar til at arbejde med mig selv, da det først er nu, at jeg ser min egen rolle, så derfor kommer din bog, som sendt fra himlen!

Din bog kommer til at styrke mit arbejde med at finde min selvkærlighed. Jeg arbejder med at kunne elske mig selv, og din bog er fyldt med gode råd og vejledning. Det er hårdt arbejde, og alligevel ved jeg, at jeg kommer i mål.

Tak for din bog, som giver mig styrke til at tro på en lykkelig fremtid!

Jeg er rystet – den er spot on som jeg har det

Som 55 årig med 2 skilsmisser bag mig og brudte familiebånd, glæder jeg mig til at ændre på alt det der gør så ondt indeni. Jeg er angst, bekymret og ked af det men ser frem til på sigt at få det bedre

– din bog har åbnet mine øjne og skal bane mine første skridt. 1000 tak for dig

Ofte stillede spørgsmål:

 • Får jeg som mand noget ud af at læse bogen?

  Ja, det vil jeg mene. Det er en universel problematik, og der vil være eksempler i bogen hvor du som mand har svær ved at identificere dig med adfærden. Sådan er det fordi der er forskelle på kønene. Men selve den afhængige dynamik, og løsningen vil være den samme uanset køn.

 • Får man noget ud af bogen når man er single?

  Ja absolut. Bogen har fokus på dig som menneske og din måde at håndtere dine relationer hvad rntenten det er famile, kollegaer, venner eller en partner.

 • Handler bogen om at være i et forhold til en narcissist?

  Nej. Den handler om dig, og din relation til dig selv. Den handler om hvordan din følelsesmæssige afhængighed kommer til udtryk i din jagt på at blive elsket, og hvilke konsekvenser det har for dig. Og så handler den om selvkærlighed.

 • Hvad hvis jeg får brug for mere hjælp til at styrke mit selvværd, eller slippe ud af et giftigt forhold? Så

  Så er du hjertelig velkommen til at skrive en mail til mig på info@nicolealbaek.dk 

Om forfatteren til Kvinder der mister sig selv

Nicole Albæk (f. 1971) er uddannet som Coach og Afhængighedsrådgiver med speciale i at hjælpe kvinder, der lider af ulykkelig kærlighed på grund af følelsesmæssig afhængighed.

Hendes personlige rejse har givet hende stor viden og erfaring, samt et dybt ønske om at give sin viden og værktøjer videre til dem, der sidder fast i ødelæggende forhold.

Derfor skrev jeg bogen…

Kvinder der mister sig selv er bogen til alle dem der føler at kærligheden er blevet til en ulykkelig kamp 

Jeg savnede selv i sin tid den bog, der kunne beskrive alle de følelser jeg sad med og årsagen til hvorfor jeg var så ulykkelig, og jeg savnede bogen der kunne give mig løsningen på mine hjertesorger, og vise mig hvordan jeg kunne komme op af mit dybe sorte hul.
Alle sagde at et brud var den eneste rigtige løsning og jeg troede de havde ret men jeg kunne ikke handle på det.

Jeg fandt ud af hvorfor et brud ikke var løsningen, men nærmere et resultat af løsningen

Løsningen hedder selvkærlighed, og med den i hjertet kommer bruddet af sig selv hvis det er det der skal ske, og min bog fortæller dig hvordan du starter på løsningen i overskuelige skridt så alle kan være med.

Kvinder der mister sig selv fortæller dig hvorfor du er endt med at opgive dig selv, og må kæmpe så hårdt for kærligheden

I Del 1 af bogen får du en grundig forklaring på hvorfor, og hvad der sker, når man gør et andet menneske til sin største kilde for kærlighed, og stiller sig i en sårbar og afhængig position.

Følelsesmæssig afhængighed er en pine fuld tilstand, der bl.a. medfører smerte, stress og afmagt, fordi jagten efter at opleve kærlighed og anerkendelse får dig til at ofre egne grænser og værdier.

Som følelsesmæssig afhængig er du desværre ofte et match til personer med narcissistiske træk eller andre dysfunktionelle mønstre.

I bogen finder du en række cases der tydeliggør hvordan vi ved hjælp af de afhængige strategier forsøger at oplever følelserne af tryghed, samhørighed, kærlighed og anerkendelse. 

Ved hjælp af små cases bliver det lettere for læseren at kunne se hvor hun selv har en udfordring og hvorfor.

Bogens del 2 og 3 viser dig kuren mod at miste sig selv

I del 2+3 udstyres du med viden, der fortæller dig, hvordan du kan slippe ud af dine hjertesorger, ved hjælp af kærligheden til dig selv.

Du lærer i detaljer hvad Selvkærlighed er og får vejledning og øvelser i at tage små, trygge skridt til at genvinde din indre ro og dit selvværd.

Det er her du får indsigt hvad selvkærlighed består af, og hvordan du med små øvelser selv kan begynde på en selvkærlig rejse.

Hele hemmeligheden bagved din selvkærlighed er de mange små skridt, som til sammen bliver det store hele. Og dem får du i bogens Del 3 inspiration til at starte på, for som du sikker ved så starter selv den længste rejse med det første skridt.

Denne hjemmeside anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.